Létrehozva: 2020.08.20.

Vérfagyasztó: gyerekek sírása szűrődött ki az üres múzeumból

Hátborzongató események sora történt a múzeummá alakított házban.

Floridában, Key West városában állt az Audubon-ház, ahova Jack Geiger költözött be 12 gyermekével együtt. Ám akkor még ők sem sejtették, hogy egy 13. lakója is van a hatalmas háznak, mégpedig a fenti gyerekszobában.

Mivel a kapitánynak ilyen szép számmal voltak gyerekei, a házat a helyiek már csak Geiger-házként emlegették. A kú­riában folyamatos gyerekzsivaj tombolt, de az egyik emeleti szobának a lakója másképpen borzolta a kedélyeket.

Itt „lakott” ugyanis egy porcelánbaba, amelynek a gazdája egy kislány volt, aki a nagy kolerajárvány alatt élt a házban sok más kisgyerekkel együtt.

Meghalni gyűjtötték össze a gyerekeket

Abban az időben a ház volt a fertőzött gyerekek karanténja, oda vitték őket, hogy a világtól elzárva meghaljanak a betegségben. A kislány portréja egyébként a mai napig a szoba falán lóg, egyesek szerint a halott gyerekek szellemeivel együtt. A félelmetes földöntúli jelenségek akkor kezdődtek el igazán, amikor 1960-ban mú­zeummá alakították át a hatalmas házat.

A hivatalos intézményben immáron egy bölcsőbe fektették a félelmetes porcelánbabát, nem kis riadalmat okozva ezzel a szobába belépő vendégeknek. Aki csak a közelébe ment a háznak, esetleg be is merészkedett, rendszerint kísértetiesnek nevezte a légkört.

Fotó: Bors

A múzeumot biztonsági rendszer védte a behatolóktól, de arra senki sem számított, hogy a riasztó folyamatosan mozgást fog jelezni a ház falain belül. Általában ez a mozgás mindig a fenti gyerekszobából jött. Még maguk a biztonsági őrök is sokszor láttak különös árnyakat a házban, olykor egy kisgyerek árnyékát vélték felfedezni az ablakban.

Akik átlépték a múzeum kapuját, rendre gyereksírást vagy gyereknevetést hallottak, ami természetesen lehetetlennek tűnt, hiszen a házban nem volt egyetlen élő gyerek sem. Volt egyszer egy férfi, aki tisztán hallotta, hogy egy gyermek bent játszik az ajtó túloldalán. Olyannyira biztos volt benne, hogy hirtelen feltépte a szoba ajtaját, ám meglepetésére a szoba üres volt. Egyedül a hátborzongató porcelánbaba nézett a szemébe a bölcsőjéből.

Borzalmas tragédiákat okozott a porcelánbaba

Rengeteg embert vonzott a horrorfilmbe illő játék, így sokan látogatták meg a Geiger-házat. Ám gyorsan fény derült arra is, hogy a szobában kuksoló baba egyáltalán nem szereti, hogy ha lefotózzák és szó szerint tett is arról, hogy mindenki tudtára adja. Akárki, aki csak egyetlen kattintást is készített a hófehér arcú babáról, pár nap múlva valamilyen szörnyűséget szenvedett el. Volt, akinek mégis sikerült lencsevégre kapnia, de a gépe akkor hirtelen ledobta magáról a hátsó részét, a filmtekercs kiesett belőle és a kép így már használhatatlanná vált. Persze volt, akinek sikerült lencsevégre kapnia, neki a kép alján egy fekete csík tette élvezhetetlenné a fényképet.

A horrorbaba a Discovery Chanel stábját is lázba hozta, akik egy paranormális jelenségekkel foglalkozó sorozatot csináltak. Az előzetes szemlére kiérkező munkatárs felmérte a házat és természetesen megnézte a babát is. Ám azt nem gondolta volna, hogy az a fénykép lesz az utolsó babáról készült kép, amit ő készített róla. Miután a stáb hazament, hogy előkészüljenek a sorozat felvételére, kiderült, hogy másnapra a baba szőrén-szálán eltűnt a házból. A hátborzongató történteket csak tovább fokozza az, hogy aznap és azon az éjjelen senki nem tartózkodott a házban, ez azt jelenti, hogy senki sem kaphatta a hóna alá és vihette magával haza a félelmetes játékot. A történtekre a mai napig nincsen magyarázat, senki sem tudja, hol van a horrorbaba – írta a Bors.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Özönvíz csapott le Dubajra: százmilliós autókat, repülőgépeket, luxusüzleteket mosott el a víz - drámai videók

borsonline.hu

12 évente történik ilyen: hatalmas gazdagság vár három csillagjegyre

mandiner.hu

A náci Németország jutott eszébe a német bíborosnak a NatCont körülvevő rendőrsorfalról

life.hu

Nem a férjéhez fordul Katalin a nehéz időkben: másik férfi a legnagyobb támogatója

magyarnemzet.hu

Ellepték a rendőrök Budát, utóbb elmondták, mi történt

origo.hu

Felismerhetetlen lett a Született feleségek egyik legszexibb színésznője

travelo.hu

Videó: Szakad a hó az Írott-kőn, bekeményített az április

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Megvan Dárdai utódja a Herthánál, teljes a káosz Berlinben

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

KOMPOST

Szörfdeszka alakú UFO száguldott el a Hold előtt - Fotó

KOMPOST

Figyelmeztet a NASA: Ütközési pályára állt egy gyilkos aszteroida

KOMPOST

Démoni baba tartja rettegésben a lakókat

KOMPOST

Sokkot kaptak az orvosok, amikor meglátták, mi van a beteg férfiasságán

KOMPOST

Sokkot kaptak az orvosok, amikor meglátták, mi szorult a férfi fenekébe

KOMPOST

UFO jelenség okozott pánikot, sokkot kaptak a látottaktól az emberek - Fotó

KOMPOST

Hátborzongató pillanat: szellem jelent meg a népszerű kastélyban – Fotó

KOMPOST

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak