KOMPOST

Nem fogta fel, hogy mi vár rá: kitálalt élete első hármas szexéről a fiatal szépség

A fiatal lány mindig szeretett kísérletezni a szex terén, de a legnagyobb álmát nem váltotta valóra – eddig. Most elmondta, milyen egy orgia.
címkék:
  • Szerző: ripost

Dokumentumfilmben vallott arról egy 24 éves brit nő, milyen volt élete első orgiája. Laura mindig szeretett kísérletezni a szex terén, így nem hezitált, amikor jelentkezni lehetett az Életem első édes hármasa című dokumentumfilm castingjára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kamerák ugyan nem követték a szőke szépséget a hálószobába, de levideózták a szex előtti és az azt követő pillanatokban.

szex

Örömmel távozott az orgiáról a fiatal lány
Fotó: Daily Mail

A lány az egyik fiúbarátjával és egy idegen nővel vágott neki a kalandnak, az esemény utáni pillanatokban pedig így beszélt a tapasztalatairól:

„Hogy őszinte legyek, nem fogtam fel, hogy hármas lesz, amíg valójában meg nem történt. Egy barátommal és egy másik nővel voltunk. A másik lány is elégedetten hagyta el a szobát, nagyon élvezte, és nem hitte el, hogy ez az első alkalmam volt” – büszkélkedett Laura.

A britek tetszését már kevéssé nyerte el a dokumentumfilm-sorozat első része. A tévécsatorna oldalának kommentszekciójában számos elégedetlen néző fejtette ki a véleményét: a legtöbben sokkolónak, felháborítónak tartják, hogy ennyire intim témát sugároznak a tévében – írja a Daily Mail.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?