KOMPOST

Rajongóitól kér pénzt a népszerű pornós, egy speciális gyógykezelésre fordítaná az összeget

Ha a felnőttfilmes szupersztár nem tudja összegyűjteni a szükséges pénzösszeget adott időn belül, akkor valószínűleg soha többet nem láthatják őt új produkcióban a rajongók.

 

Krissy Lynn amerikai pornószínésznő közösségi adománygyűjtésbe kezdett a GoFundMe nevű honlapon, hogy a befolyt pénzből elutazhasson Kolumbiába, ahol egy különleges őssejt-terápiával kezeltetné a mozgásszervi és ízületi megbetegedését - írja a Daily Star internetes kiadása.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

See all of me ? Link in bio. Photography: @partylikejzl makeup: @beautifybydonna hair: @hairstylist_arman

Krissy Lynn (@krissylynnloveofficial) által megosztott bejegyzés,

A 35 éves felnőttfilmes egy Twitterre feltöltött videóban mesélt a különös betegségéről, ami miatt lehet, hogy soha többet nem tud pornósként dolgozni. Saját elmondása szerint Krissy 2019 decemberében egy nagyon erős antibiotikumot szedett orvosa ajánlására, de mint később kiderült, a gyógyszer egy hihetetlenül ritka mellékhatással járt az ő esetében. A pirulák egyik hatóanyaga megtámadta és sorvadást okozott Krissy ízületeiben, inaiban, gerincében és a térdében. A pornós alig egy hónap után abbahagyta a gyógyszer szedését, de az állapota addigra annyira leromlott, hogy ma már minden hirtelen mozdulat elviselhetetlen fájdalommal jár számára. Nem tud aktívan sportolni, de még a mosogatás vagy a teregetés is embert próbáló feladat számára.

Az orvosok szerint egyedül egy speciális őssejt-terápia hozhat javulást Krissy állapotában. A szigorú nemzetközi szabályok miatt azonban csak nagyon kevés helyen végeznek olyan beavatkozást, ami segíthet a felnőttfilmesen. Az Amerikai Egyesült Államokhoz legközelebb például a kolumbiai Medellínben. Krissy is épp ide szeretne eljutni, de saját bevallása szerint nincs annyi megtakarítása, emennyiből az utat és a kezelés költségeit fedezni tudná. Éppen ezért indított közösségi adománygyűjtést, amivel összesen 30 ezer dollárt, azaz átszámítva durván 9,5 millió forintot szeretne összeharácsolni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kauai has been amazing! I’ll share my ocean vibes with you :) ??

Krissy Lynn (@krissylynnloveofficial) által megosztott bejegyzés,

„Ha nem csinálom meg ezt a kezelést, akkor nem tudom, hogy valaha is pornózhatok-e újra. Szerencsére a rajongóimtól pozitív visszajelzéseket kaptam, és őszintén hiszek abban, hogy elérhetem a kitűzött célt. Nem szívesen kértem a segítségeteket, mert anyagilag független nő vagyok, de ebben az esetben sajnos nem volt más választásom, ugyanis az idő nagyon sürget. Már a legkisebb adományozható összegnek, azaz 5 dollárnak is nagyon örülök. Én az elmúlt egy évtizedben a rajongóimnak éltem, egyedül nekik akartam örömet szerezni a pornós karrierem során. Most én kérek tőlük egy kis segítséget, szerintem ez nem akkora bűn” – fogalmazott Krissy az adománygyűjtés leírásában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#throwback to 2017 #therock bathroom will ice cold bath water but I had to act like it was warm lol

Krissy Lynn (@krissylynnloveofficial) által megosztott bejegyzés,

A szexi pornósnak egyébként nagy tervei vannak a jövőt illetően. A visszavonulása után szeretne földeket venni egy trópusi országban, ahol egzotikus gyümölcsöket termesztene. Emellett az tervezi, hogy idősek és hajléktalanok megsegítésére különböző civil- és jótékonysági szervezeteket alapít, miután végleg felhagyott a felnőttfilmes karrierjével.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?