KOMPOST

Aggasztó: a Covid mellett egy bénító vírussal is küzdenek a sürgősségi kórházban

Megdöbbentő, hogy került a vírus a rendszerbe, ráadásul lapítottak is miatta a bennfentesek. Véletlenül pattant ki a botrányos ügy...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Vírus miatt nem működött egy romániai kórház informatikai rendszere. A Targu Neamt-i sürgősségi kórház alkalmazottai online pornót néztek, s közben számítógépes vírussal fertőzték meg a computereket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 pornó vírusos

Fotó: Pixabay

A bizarr eset ráadásul úgy derült ki, hogy a kórház igazgatótanácsának egyik tagja a beteg férjét kísérte a kórházba és feltűnt neki, mennyire lassan halad az adminisztráció.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay.com)

A nő azt vette észre, hogy túl sok időt töltenek papírmunkával, sőt egyszer csak az egész betegosztályozási folyamat elakadt – írja Főtér.ro internetes portál.

A rendszergazda végül kibökte, hogy vírusos lett a számítógép-rendszer, mert pornót és Bruce-Lee filmeket néztek az alkalmazottak.

A probléma önmagában is kellemetlen, ugyanakkor a koronavírus-járvány miatt sokkal súlyosabb a helyzet, mint máskor lenne, az elakadt adminisztráció ugyanis rettentően hátráltatja a betegápolók munkáját és a betegosztályozást.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?