KOMPOST

„Istenem, inkább az én életemet vedd el a gyermekem helyett” – írta az összetört édesanya

Kerékpározás közben ütötte el a 7 éves kislányt a teherautó.
  • Szerző: Ripost

Horrorbaleset történt az angliai Collingbourne Ducis faluban, az összetört anya bármit megtenne a gyermekéért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eloise a házuk közelében biciklizett, amikor elütötte egy teherautó. A szemtanúk szerint a jármű nagy sebességgel robogott végig a falun.

A rendőrök és a mentők gyorsan a helyszínre érkeztek a baleset után, a kislányt rögtön a Salisbury kerületi kórházba szállították – írja a Sun.

Az orvosok mindent megtettek, de már nem tudták megmenteni Eloise életét.

A tragédia helyszínén gyertyákkal és mackókkal tisztelegtek az iskola alkalmazottai a kislány emléke előtt. „Gyönyörű, kedves és szelíd Eloise. Te mindig a kis sündisznóink közé fogsz tartozni. Minden szeretetünkkel rá emlékezünk: a Collingbourne-i iskola” – írták.

Az összetört édesanya búcsúlevelet is írt a kislányának.

összetört anya

A kép illusztráció (Fotó: Pixabay.com)

„Kedves lányomnak! Örökké hiányozni fogsz. A fájdalom, amelyet most érzek, nem fejezhető ki szavakkal. Csodálatos, vibráló gyermekem! Istenem, inkább az én életemet vedd el! Ne a gyönyörű, bátor, vidám, csodálatos lányomét, akivel megáldottál, akit a sajátomnak nevezhettem.”

– szólnak a megrendítő sorok. „Szeretni foglak, míg újra együtt nem leszünk” – tette hozzá az összetört anya.

A nyomozást végző rendőrök arra kértek mindenkit, hogy akinek információja van a balesettel kapcsolatosan, az mielőbb jelentkezzen a hatóságoknál. A teherautó sofőrje nem hagyta el a helyszínt, ugyanakkor a rendőrök egyelőre nem tartóztatták le.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?