KOMPOST

Nincs vége Baba Vanga jóslatainak! Ő lehet az utódja

Baba Vanga próféciái rendre teljesültek. Nagyon úgy tűnik, tehetségét örökölték.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Baba Vanga 1911-ben született Észak-Macedóniában. Gyerekkorában elveszítette a látását, de csodás képességet, a jövőbelátást kapta helyette. Az 1996. augusztus 11-én, 84 évesen meghalt jósnő próféciái napjainkra is vonatkoznak, eddigi jövendöléseinek 80%-a valóra vált. Megjósolta egyebek mellett azt is, hogy az amerikai elnök megfertőződik egy világjárvány vírusával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A médium jövőre vonatkozóan azt állítja, hogy egy aszteroida csapódik majd a Földbe, ám az nem okoz túl nagy pusztítást, a valós világvégét ugyanis 5079-re jósolta.

Baba Vanga szerint a 24. században képesek leszünk az időutazásra is.

A tisztánlátónak két unokája született fia oldaláról, aki amúgy sosem hitt igazán az asszony jövendöléseiben, habár elismerte azokat. Fiatalabbik unokája, a most 44 éves Danijela Vranić most a nyilvánosság elé állt, azt állítja: ő is képes a jövendölésre.

„Korábban már megéreztem néhány dolgot. Erős intuícióval rendelkezem, a barátaimat gyakran sokkolják a tények” – nyilatkozta Danijela.

Mint mondja, képességét sosem akarta túl komolyan venni, már csak azért sem, mert egész életében inkább nagymamájaként tekintett Vangára, mintsem tisztánlátóként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Danijela Vranić (@danijelavranicofficial) által megosztott bejegyzés

„Számunkra Baba a nagyink volt, semmi más. Büszke vagyok rá, mint nagyszülő, és nem úgy, mint prófétanőre” – tette hozzá a nő.

(via)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?