KOMPOST

„Miközben élet és halál közt lebegtem, a férjemnek viszonya volt az anyámmal”

A fiatal édesanyát az a két ember árulta el, akiket a legjobban szeretett, és akik a legfontosabbak voltak az életében.
címkék:
  • Szerző: ripost

Hihetetlen történetet osztott meg egy Brazíliában élő fiatal édesanya! Kamyllát is sokként érte a hír, amikor megtudta, a két hozzá legközelebb álló ember árulta el, az édesanyja és a férje, amíg ő egy kórházban küzdött az életéért.

Mire a nő tudomására jutott, hogy az anyja a férjével szexszel, a viszony már hónapok óta tartott.

Korábban is furán viselkedett az édesanyja

„Tini voltam, amikor anyám elkezdett velem versengeni. Csak húsz évvel idősebb, és már akkor azt mondogatta, hogy a ruháim jobban állnak neki, hogy az ő főztje jobb az enyémnél. Semmi sem volt elég jó, amit csináltam” – kezdte történetét Kamylla, aki 25 évesen találkozott a férjével, akiről azt hitte, élete végéig mellette lesz.

A páros 2013 augusztusában házasodott össze, egy évvel később pedig világra jött közös kisfiuk is.

Ezt követően Kamylla 2017-ben esett át egy gyomorszűkítő műtéten, ám az operáció után stroke-ot kapott, és az intenzívre került. 78 napon keresztül élet és halál között lebegett. Mit sem sejtve arról, mit művel a férjével az édesanyja.

Egyre többet járt a lánya férjéhez

A csábító anya ezalatt az idő alatt egyre többet járt a vőjéhez, mondván, segít neki a gyereknevelésben. Azonban egyre jobban összemelegedtek. A titkot végül egy harmadik fél, az édesapja árulta el az intenzíven fekvő nőnek – írta meg a Mirror.

„Felhívtam anyámat, nagyon ideges voltam. Elmondtam neki, hogy elhagyhattam a kórházat, életben vagyok, és megkérdeztem, hogy igaz-e, hogy összejöttek? A válasz? Igen. Együtt vannak és boldogok. Nem tudtam elhinni, mit hallok” – mondta a nő.

A házasságnak végül válás lett a vége, a hűtlen férj pedig elvette egykori anyósát.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?