KOMPOST

Fél órán át csak fékcsikorgás hallatszott, ezt látták az autósok a plakáton

Az egyik egyesült államokbeli autópályán a reklám helyett valami egészen más volt látható az óriásplakáton.
  • Szerző: Ripost

Váratlan látvány fogadta a michigani Auburn Hills városán szombat este átautózó embereket az I-75-ös autópálya mellett, egy forgalmas csomópontban. Az út mellett lévő egyik hatalmas digitális óriásplakáton ugyanis nem hirdetés volt látható, hanem egy pornófilm jelenetei.

„Ilyet sem látni mindennap. Majdnem baleset lett a vége” – mondta el a WXYZ televíziónak az egyik autós, Dr. Justin Kammo, aki helyi idő szerint nagyjából este 11-kor látta az óriásplakátot, miközben hazafelé tartott egy vacsora után. Az autós hozzátette, hogy lehetett látni, ahogy az emberek elkezdenek fékezgetni mögötte, és alaposan megnézték, hogy jól látnak-e.

Auburn Hills város rendőrsége hétfőn közölte, hogy két fiatalembert keresnek, akik 11 óra előtt betörtek a plakát lábánál található fészerbe, ahol a hirdetést irányító számítógép található, majd azt feltörve vetítették ki a pornófilmet az autósoknak.

A film, az egyik szemtanú elmondása szerint egy leszbikus pornó, nagyjából fél órán át volt látható a plakáton, mire a rendőrség kérésére a hirdetést üzemelő reklámcég lekapcsolta azt. A rendőrség hozzátette, egyetlen egy baleset sem történt, pedig a plakát igencsak elvonta az autósok figyelmét a vezetéstől.

A két gyanúsított ellen betörés gyanújával indíthatnak majd eljárást, ha megtalálják őket, valamint pornográfia terjesztésével.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?