KOMPOST

Nem volt elég puccos: kalapáccsal verte szét a 120 milliós lakást

Szétverte a luxuslakást a férfi, mert szerinte nem is volt luxus.
  • Szerző: Ripost

Vírusként terjedt a neten az a felvétel, amin az első beszámolók szerint egy Kuala Lumpurban vásárolt luxuslakás új tulajdonosát lehetett látni, ahogy egy hatalmas kalapáccsal szétveri a berendezést, mert az szerinte nem volt megfelelő színvonalú – jelentette a helyi sajtó.

A felvételeken látni lehet, ahogy a védősisak, védőszemüveget és kesztyűt viselő férfi kezében a kalapáccsal értetlenkedve kérdezi: "Ezt adtátok el nekem kétmillió maláj ringgitért (123 millió forint)?"

Majd egymás után sorolja a hibákat, amiket aztán vörös X-szel jelölt meg, egy festékszóró spray segítségével. Kaptak jelet a repedt márványlapok, az olcsónak tűnő, jellegtelen szófa, a függöny és a nehézkesen használható tolóajtók is.

De úgy gondolhatta, a festéssel nem jelzi eléggé egyértelműen, milyen igénytelennek tartja a százmilliós luxuslakást. Ezért először a falhoz vágva tört szét egy széket, majd kalapáccsal esett neki a lakásnak.

A The Residences nevű társasház tulajdonosa, a Tropicana Corporation Bhd reagált a vádakra. Elmondásuk szerint a videón látható férfi nem a tulajdonos volt, hanem a tulajdonos képviselője. A cég közlése szerint a tulaj még márciusban átvette a lakást, és mindennel elégedett volt, egyedül a márványlapok hibáival voltak gondjai, és a videón látható férfit bízta meg a panasz elintézésre.

Az férfi azonban a cég közleménye szerint „agresszívvá vált” a tárgyalások közben, és pénzt követelt az építtetőtől, azzal fenyegetve meg a Tropicanát, hogy életcéljává teszi, hogy tönkretegye hírnevüket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?