KOMPOST

Sokkoló haditengerészeti videó szivárgott ki az idegenekről

A BBC hozta nyilvánosságra a Pentagon egyik titkos kutató részlegének néhány felvételét, amelyek hivatalosan is az első hiteles ufóvideóknak minősülnek, mert katonai képrögzítő berendezéssel készültek...
  • Szerző: P. B.

Már korábban is kiszivárgott, hogy a Pentagon hivatalos UFO- kutatórészleget működtetett 2007-től, de működésüket 2012-ben leállították. A hőkamerás katonai felvételek, amelyeket begyűjtöttek ténykedésük során, egy amerikai vadászgép pilótafülkéjéből készültek San Diego közelében 2004-ben. Valahogy kiszivárogtak, és nemrég a BBC mutatta be őket.

A három filmrészlet egyedülálló, mert hivatalos forrásból származnak, és olyan hitelesnek minősített felvételek, amelyeken valódi UFO-k láthatóak. A filmeket az Amerikai Haditengerészet USS Nimitz hadihajójáról indult F/A-18 Super Hornet vadászgépe vette fel.

A vadászgép pilótafülkéjéből jól hallható a pilóta beszélgetése is, aki először drónnak gondolta a furcsa, sötét színű repülő tárgyat, amit befogott. Majd megjegyezte, hogy egy egész flottányit lát belőlük, amint a széllel szemben repülnek. Később már maga sem volt biztos benne, hogy mit lát, majd jelezte a központnak, hogy a tárgyak a levegőben elkezdtek forogni... Mindez a nyilvánosságra került felvételen is jól látszik. Egy pilóta később az amerikai médiának azt nyilatkozta: "Ez nem evilágból való jelenség volt". 

A döbbenetes haditengerészeti videókat ide kattintva nézheted meg!

A Pentagon ufókutató részlege hivatalosan 2007 és 2012 közt működött, de nem hivatalosan és külön állami finanszírozás nélkül állítólag a mai napig tovább üzemel. A programból előkerült dokumentumok különféle ufóészlelésekkel foglalkoznak, illetve olyan videó felvételeket vizsgálnak, amelyeken amerikai katonai légi járművek valamilyen ismeretlen repülő tárggyal találkoztak.

Források: ufosightingshotspot, coi.tothestarsacadem, To The Stars Academy of Arts & Science

És ezeket olvastad már?