KOMPOST

Olyat látott éjfélkor az erkélyről, amit nem kellett volna...

Pár napja ismeretlen fények tûntek fel Budapest felett, amit egy budatétényi tízemeletes ház egyik erkélyéről videóztak le.
címkék:
  • Szerző: Ripost

2018. június 7-én tűntek fel a különös fények az éjszakai égbolton Budapest irányában. A videót T. Zsolt küldte be a napiufo.hu-nak, mert kíváncsi volt, más is látta-e a jelenséget. Vajon csak kívánságlámpásokat engedett fel valaki, vagy valami más lehetett? Esetleg UFO-k, vagy drónok?

A videót itt tudod megnézni!

S álljon itt Zsolt beszámolója:

„Épp lefekvéshez készülődtem, gondoltam még utoljára kimegyek az erkélyre egy utolsó friss levegővételre és körbenézek, mivel gyerekkorom óta szeretem kémlelni az eget. Amit tudni kell, Budatétényen, egy 10 emeletes házban lakom, így egész messziree ellátok. Éjfél körül lehetett,  épp zivatar tartott Budapest felé dél felől, a fények viszont Észak-Kelet irányban voltak. Amikor ezt megláttam, néhány másodpercre sokkot kaptam, mert láttam, hogy ez egy helyben áll, és egész máshogy világít, mint amikor szembe jönnek a repülők, mert látni a Ferihegyi repülőteret, ahogy szállnak le. De már akkor éreztem, hogy ez nem egy repülő világítása lesz, egyből berohantam a telefonért, és csak remélni mertem, hogy nem tűnik el. De hála istennek nem tűnt el, sőt... De gondolom a videón is látszik. Azt nem tudom, hogy melyik kerület felett lehetett, remélem, majd találok valahol olyan bejegyzést, ahol még közelebbi felvételeket publikálnak."

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?