KOMPOST

Hátborzongató dolgot fotózott a hajnali ködben egy rémült kocogó

Az arizona-i férfi egy ködös hajnalon olyasmit látott a kihalt utcán, amitől meghûlt az ereiben a vér. Még jó, hogy nála volt a kamerás mobilija és le tudta fotózni a hátborzongató jelenést...

Richard Christianson az amerikai Phoenix-ből az internetezőkhöz fordult segítségért a Facebook közösségi oldalon keresztül, hogy megtudja: mi lehet az a hátborzongató árny, amit sikerült lefotóznia.

A megdöbbentő kép igen elterjedt az interneten, s rövid időn belül 600 ezren osztották meg. A fotón egy nem mindennapi sötét árnyalak látszódik a hajnali lámpák fényénél.

Mintha egy humanoid lény állna az út szélén, hatalmas szárnyakkal a hátán.

A figura egy ember méretéhez képest kétszer, háromszor nagyobb. Sokan arra tippelnek, hogy a hatalmas szárnyak miatt egy angyal volt, mások viszont szarvakat is látni vélnek a fején ezért inkább egy démonra gyanakodnak. Persze az ufológusok szerint csakis egy földönkívüli entitás lehetett.

Az, hogy a földöntúli lény miért bukkant fel, nem tudni. Egyes elméletek szerint a végítélet egyik hírnöke volt, egyfajta ómen, ami a közelgő világvégére próbálta figyelmeztetni az emberiséget jelenlétével. Bár úgy látszik, rosszkor, és rossz helyen bukkant fel. A kihalt utcán ugyanis csak egy ember járt akkor... igaz, nála volt kamerás mobil.

Akadnak viszont, akik csak nevetnek az egészen. Õk egy gyenge photoshopos hamisítványnak gondolják a hátborzongató fotót, ami csak azért jött létre, hogy némi szenzációt keltsen az internet langymeleg posványában.

Emellett az is előfordulhat, hogy Christianson csak benézte a dolgot és egy szobrot, vagy pálmafákat vélt démonnak a hajnali ködben...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?