KOMPOST

Elképesztő dologra bukkantak az utolsó Holdra szállás filmfelvételén

A gyanakvó összeesküvés-elmélet kutatók folyamatosan vizsgálják a Holdon készült filmfelvételeket, hogy megcáfolhassák az emberiség egyik legnagyobb tettét. A kutakodásnak ismét meglett az eredménye. A pár másodperces felvétel, ami eddig elkerülte a kutatók figyelmét, most megdöntheti a Holdra szállás valódiságát...
  • Szerző: M. Elek

A páratlan felvételen az Apollo 17 egyik asztronautája 1972 decemberében a Holdon készült filmfelvételen dacol a fizika törvényeivel és a gravitációval. Ahelyett, hogy elesne, amikor mindkét lába megroggyan és hátrafelé kezd dőlni, csodás módon ismét kiegyenesedik, mintha egy láthatatlan kötél megtartaná. Még kettőt rugózik is rajta, mielőtt ismét talpra állna. Bár a Holdon a 82 kilós szkafander súlya csak 14 kg, nincs ember, aki egy ilyen pózból, ilyen súlyponti elosztással, ilyen mozdulattal vissza tudna állni függőleges helyzetbe - írja az ufosightingsdaily.com.

A gyanús felvételt ide kattintva nézheted meg!

Az összeesküvés-elmélet kutatók szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a Holdra szállásról szóló filmek hamisítványok. Korábban már többen is szóvá tették, hogy a felvételeken utólagos manipuláció nyomait találták, de eddig nem igazán voltak meggyőzőek az érveik.

És ezeket olvastad már?