KOMPOST

Egy pilóta lenyűgöző videót tett közzé egy kocka alakú UFO-ról

A valódinak tűnő UFO-észlelések továbbra is mindenkit lenyűgöznek. A közelmúltban egy repülőgép pilótája rögzített valami döbbenetes dolgot a kolumbiai Medellín város közelében, magasan a felhők felett. Az észlelése vírusként terjedt el a közösségi oldalakon.
  • Szerző: NapiUfo

Kevés olyan videó készül mostanság UFO-król, amelyeken jól kivehetők a repülő objektum részletei. Ez a mostani, úgy tűnik, a ritka kivételek közé tartozik. A Viva Air Colombia légitársaság pilótája 2020 január végén osztotta meg felvételét egy kocka alakú UFO-ról. – írja a napiufo.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A videó először a repülőgép pilótafülkéjét és műszereit mutatja, majd pár másodperccel később a pilóta arra összpontosít, hogy egy fémesen csilogó tárgy repül odakint hiperszonikus sebességgel, látható hajtóművek nélkül az ellenkező irányba.

A videót ide kattintva nézheted meg!

Fotó: napiufo.hu

Bármi is legyen az igazság erről a megfigyelésről, nem ez az első alkalom, amikor egy repülőgép pilótája szemtanúja lehet ilyesminek. Azonban még ha látnak is hasonlót, nem szívesen beszélnek róla, hiszen akár a repülési engedélyükbe is kerülhet...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?