KOMPOST

Döbbenetes fotó került elő egy ötvenéves holdszonda archívumából

Mióta elérhető bárki számára az eddigi összes holdmisszió teljes képanyaga, egyre-másra kerülnek elő a döbbenetes felvételek. A napokban egy ötvenéves archívumban turkált valaki, és döbbenetes fotóra bukkant.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Annak ellenére, hogy az összeesküvés-elmélet-hívők szerint a NASA folyamatosan retusáltatja az újabb fotókat, a régiekkel, úgy tűnik, már nem igazán foglalkoznak. Így eshet, hogy a lelkes amatőr kutatók minduntalan különös dolgokra bukkannak. Ezúttal az 1966-67-ben a Hold fotózásával megbízott Lunar Orbiter fotóarchívumát nyálazta át a Mundo Desconocido YouTube-csatorna ufóvadásza különös gondossággal, aminek meg is lett az eredménye.

Az egyik felvételen egy furcsa, hatszögletű, első látásra kráternek tűnő formációt vett észre. Azért csak első látásra tűnt kráternek, mert mint tudjuk, hatszögletű kráterek nincsenek... A környező kráteren százai pedig szabályos kört vagy oválist formáznak. Vagyis a  szabályos hexagon egészen biztosan nem természetes eredetű!

A döbbenetes fotókat és a videót ide kattintva nézheted meg!

Scott C. Waring a közismert ufókutató és összeesküvés-elmélet-gyáros egyből kikiáltotta az objektumot hatszögletű piramisnak, ami valamikor az ősi időkben épülhetett, amikor az emberiségnek még nyoma sem volt a Földön. Szerinte a Naprendszerünkbe érkező ősi idegenek emelhették valamilyen rejtélyes célból. A formái ugyan megkoptak az eltelt évszázezrek alatt, de még ma is látszanak a szabályos élek. A matematika és a geometria nem hazudik!

Bármi is látható az ötven éves fotón, több mint érdekes...

Ha érdekel a fotó eredetije, innen töltheted le!

címkék:
És ezeket olvastad már?