KOMPOST

Tragédia lett a szeretkezés vége, a férjnek az egész település előtt meg kellett mutatnia a férfiasságát

Egy indonéziai családban történt tragédia, az áldozat apja pedig gyanút fogott és megvizsgáltatta veje péniszét.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Feljelentést tett veje ellen egy 55 éves indonéz férfi, azt állítva, hogy a férfi abnormálisan nagy pénisze ölte meg szex közben a lányát, akit még februárban találtak holtan kelet-jávai lakásában – írja a Detik News. A férj csak úgy tudta tisztázni magát, hogy a rendőrök, rokonok és egy falusi vezető előtt meg kellett mutatnia férfiasságát.

A lap beszámolója szerint a Baresh nevű férfi feleségét február 25-én találták holtan otthonában, egy nappal azután, hogy szeretkeztek. A pár a nő szüleivel élt egy házban. A Jumantri nevű nő holttestét apja, Nedi Sito találta meg.

Az orvosok megállapítása szerint a nő halálát epilepszia okozta, de a következő napokban Nedi Sito olyan pletykákat hallott a falujában, ami szerint Baresh hatalmas pénisze ölte meg a lányát, és feljelentést tett a rendőrségen.

A rendőrség nyomozást indított, és végül egy egyszerű módszert választottak annak megállapítására, megalapozottak-e a vádak. Megkérték Baresht, hogy mutassa meg a péniszét, amit a férfi meg is tett. Az özvegynek a rendőrök, valamint a nő rokonai előtt kellett megmutatni férfiasságát, sőt, a falu vezetője is megszemlélte annak méretét.

Probolinggo város főnyomozója a Detiknek szerdán elmondta, az ellenőrzés kielégítő eredménnyel zárult, és megállapították, a férfi pénisze nem lehetett a gyilkos fegyver, és az após visszavonta feljelentését, és bocsánatot kért vejétől.

Miután saját szemével látta a nagynak gondolt nemi szervet, és kiderült, hogy az egy ázsiai férfi normál mérete volt, az após visszavonta a feljelentést, és megbocsájtottak egymásnak.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?