KOMPOST

Minőségi paródia menetel a neten, erről szól a Last Christmas klipje

Micsoda ötlet az alapvetően semmitmondó, téli, illetve karácsonyi hangulatú Wham!-klipet dalszövegbe önteni és slusszpoénokkal megfejelve felénekelni!
  • Szerző: Ripost

A Wham! duó Last Christmas című karácsonyi slágere akkor is előkerült volna az ünnepi időszakban, ha nem készül a dal kapcsán egy mozifilm Múlt karácsony címmel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Karácsony 01

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

 

Ám az is igaz, hogy az Emma Thompson forgatókönyvéből és szereplésével készült alkotás kapcsán egyre többen keresnek rá a Last Christmas szópárra a YouTube-on, s így szép számmal kerülnek elő a különféle újragondolások, kifigurázások is. Merthogy hogy ez az egyik legkedveltebb ünnepi felvétel, melyet újra meg újra kiparodizálnak – több-kevesebb sikerrel Ezek közül mutatjuk most meg az egyik legzseniálisabbat. Ha az ember nem figyeli a szöveget, talán fel sem tűnik neki, hogy nem a jól ismert sorok hallhatók. A zenei alap profi, az énekes is kitesz magáért, szemben a sok amatőr próbálkozással. Ám ami az egészet még inkább kiemeli az átlagos megoldások közül, az a paródiaszöveg, mely a bugyuta klipet kommentálja, illetve meséli el, s egészíti ki néhány odaszúró gondolattal.

Az egyszerű nyelvezetű angol szöveghez felirat is jár, melynek segítségével már a kezdő angolul tanulók is jól szórakozhatnak ezen a Last Christmas paródián. Nem csoda, hogy egyre többen fedezik most fel ezt a vicces verziót és osztják meg ismerőseikkel.