KOMPOST

Majdnem belehalt intim műtétjébe a fétismodell, de még többet akar

A kanadai hölgy lényegében mindent átoperáltatott a testén, de még így sem elégedett önmagával, még több műtétet akar.
  • Szerző: RIPOST

A Mary Magdalene néven tevékenykedő kanadai fétismodell és sztriptíztáncosnő majdnem belehalt a vaginaműtétje utáni szövődményekbe – írja a DailyStar.

A 24 éves nő legutóbbi átalakító műtétje előtt azzal fordult a plasztikai sebészéhez, hogy a „világ legkövérebb vaginájának” a büszke tulajdonosa szeretne lenni. Az orvos eleget tett a szokatlan kérésnek és feltöltötte a nő nagyajkait. A beavatkozás azonban nem várt következményekkel járt: Mary vagináját fertőzés támadta meg és két életmentő vérátömlesztésre is szüksége volt.

(forrás: Instagram)

Annak ellenére, hogy a bizarr külsejű hölgy utolsó műtétje majdnem halálosra sikerült, nem akar lemondani a további szépészeti beavatkozásokról.

„Az első beavatkozásom 21 éves koromban volt, a melleimet nagyobbítottam meg. Az azóta eltelt 3 évben körülbelül 100 ezer dollárt (30 millió forint) költöttem a testemre. A vagina-nagyobbítás óta kicsit félek a további műtétektől, de biztosan kés alá fekszem még, egyszerűen függő vagyok. Imádom a testem, ha tükörbe nézek, szó szerint bevadulok magamtól.”

- mesélte a teljesen átoperáltatott Mary a DailyStar internetes kiadásának.

A bizarr külsejével egyébként szép kis rajongótábort gyűjtött össze magának a szétoperált fétismodell. Mary instagram oldalát majdnem 120 ezren követik.

És ezeket olvastad már?