KOMPOST

Különös videó: Levegőben száguldó autót vettek fel a biztonsági kamerák

A semmiből bukkant fel az az autó, amit több biztonsági kamera is felvett. De ez még semmi, ugyanis a jármû a föld felett száguldott egy méterrel...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Döbbenetes videofelvétel tartja izgalomban a paranormális dolgok kedvelőit. 2018. augusztus 28-án a kanadai Barrie város egyik házának biztonsági kamerái rögzítették, amint a semmiből egy négyajtós Tesla típusú autó jelent meg, majd hihetetlen sebességgel a levegőben száguldva elhúzott a ház előtt. Odébb viszont pont belefúródott Assikinack Public School domboldalába. Az esetet egy lakóház több kamerája, sőt egy autóé is felvette - írja a napiufo.hu.

A döbbenetes videót ITT nézheted meg!

A videón látható, hogy mielőtt megjelenik az autó a semmiből, egy fényes villanás észlelhető a fákon túl. Azután a vasúti átjáróban felbukkan az autó, ami legalább egy méterrel a föld felett száguld.

Az elképesztő jelenet többeket a Vissza a jövőbe című filmre emlékeztetett, amelyben a főhős egy autóba épített időgép segítségével utazik a jövőbe, vagy épp a múltba. Ehhez viszont hatalmas sebességre kell kapcsolnia, mielőtt egy villanás kíséretében végrehajtaná az időugrást. Az érkezése is hasonlóan látványos, pont mint a biztonsági kamerák felvételén.

Vajon valakinek sikerült megépítenie az időgépes autót? Vagy egy féreglyukon keresztül érkezett egy időutazó a járművel?
 

Forrás: www.barrietoday.com

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?