KOMPOST

Korábbi munkatársain akar segíteni a pornósztárból lett lelkész!

180 fokos fordulatot vett a 2000-es évek egyik legkeresettebb pornószínésznőjének élete!

Nadia Hilton művésznéven szerepelt a felnőttfilmekben Crystal DiGregorio-Bassette amerikai pornószínésznő, aki a 18 karikás iparág egyik sztárjának számított a 2000-es években. Crystal több mint 10 éven keresztül szerepelt pikánsabbnál pikánsabb jeleneteben, azonban egy ponton túl úgy érezte, hogy maga mögött kell hagynia szakmáját, hogy Isten hívásának eleget téve lelkésznek álljon - írja a FoxNews.

"Pornós karrierem legvégén úgy éreztem, hogy csak egy szexuális tárgy vagyok. Isten felnyitotta a szemem és másként kezdtem látni a világot. Észrevettem, hogy a pornóipar annyira tönkreteszi az embereket, amit soha korábban nem gondoltam volna. Lelkészként szeretném megakadályozni, hogy emberek más embereket bánthassanak."

- mesélte az amerikai hírportálnak DiGregorio-Bassette, aki a pornós karrierrel együtt korábbi luxuséletét is feladta. A felnőttfilmes színésznőből lett lelkipásztor elmondta, hogy pornósként havonta 8,5 millió forintnak megfelelő dollárt keresett, több milliárd forintot érő ingatlanvagyona és egy kisebb luxusautó gyűjteménye volt.

"Az utolsó két pornós forgatásom volt a legszörnyűbb, a jelentek közben úgy éreztem mintha megerőszakolnának. A forgatási szünetekben a bibliát olvasgattam, hogy többet tanuljak Istenről."

- fogalmazott karrierje végéről Crystal, akinek lelkészként a legfontosabb célja, hogy olyan nőkön segítsen, akik szakítani szeretnének a pornóiparral, hogy merőben más, civil munkát próbálhassanak ki.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?