KOMPOST

Katonának áll a babaarcú pornószínész, háborúba menne a hazájáért!

Az amerikai tinilány azzal indokolta a döntését, hogy csalódott a pornóiparban, a hazáját viszont mindennél jobban szereti.

Vienna Rose amerikai pornószínésznő a napokban bejelentette, hogy 2 éven át tartó karrierje után kiszáll a felnőttfilmes iparból, hogy minél hamarabb elvégezzen katonaképző iskolát és csatlakozhasson az Amerikai Haditengerészethez – írja a The Sun internetes kiadása.

Vienna Rose (forrás: Instagram)

A 20 éves Vienna egy lapinterjúban arról beszélt, hogy a pornós szakmában egyedül a 18 éves bevállalós csajokat jutalmazzák, a kicsit is öregebb lányokat pedig az út szélén hagyják, mert könnyű őket helyettesíteni. A babaarcú felnőttfilmes elmondása alapján ő is csomó díjat bezsebelt, amikor két éve belevágott a pornózásba, de azóta fokozatosan egyre kilátástalanabbá vált a karrierje. Az elmúlt hónapokban teljesen kiégett és lelkileg megroppant, mivel a producerek úgy tekintettek már rá, mint egy túlkoros pornósra, akivel nem szívesen dolgoznak együtt, csak ha nagyon muszáj. „Minden 18 éves lánynak azt üzenem, hogy ne kezdjen bele, vagy azonnal hagyja ott a pornóipart!” – fogalmazott Vienna

Vienna azonban nem csak a rossz tapasztalatai miatt hagyta ott a korábbi szakmáját, hanem mert szeretne minél hamarabb elvégezni egy katonai iskolát, hogy később csatlakozhasson az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetéhez (USN). Szeretne a bátyja nyomdokaiba lépni, aki már évek óta a hazáját szolgája a hadseregben. Saját bevallása szerint minden álma, hogy egyszer háborúban, vagy valamilyen éles bevetésen próbálhatná ki, hogy mire képes a frontvonalban.

„Mély tisztelettel tekintek mindenre, ami a katonasághoz kapcsolódik. Szerintem a haditengerészetnél a legkeményebbek a hétköznapok, ezért esett pont erre a választásom. A jövőben csak a hazámat szeretném szolgálni, a múltammal pedig végleg le akarok számolna” – fogalmazott a sajtónak Vienna.

És ezeket olvastad már?