KOMPOST

Hogy micsoda? Őrült szexpartikat akarnak tartani II. Erzsébet birtokán

A királynő új bérlőket keres Frogmore Cottage-ba, mivel a birtok Harry-ék botrányos távozása óta üresen áll. Nos, a legkomolyabb érdeklődőknek egész konkrét elképzelései vannak a hellyel!
  • Szerző:

II. Erzsébet joggal ráncolhatja a homlokát! A királynő mindent megtesz, hogy új bérlője akadjon Frogmore Cottage-nek, Harry, Meghan és a kis Archie korábbi lakhelyének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Nos, a Daily Star szerint akad néhány érdeklődő, a legkomolyabb viszont egy olyan ausztrál pár, aki minden bizonnyal kiverné a biztosítékot a brit királyi családban!

Randy és Cherry Alcock ugyanis a szexiparban dolgozik, szexbabákat gyártanak, a királynő birtokát pedig arra használnák, hogy őrületes orgiákat csapjanak ott, ahol korábban Harry-ék éltek.

Fotó: Profimedia

„Ez egy teljesen privát és egyedi kezdeményezést. A Frogmore Cottage-nál ideálisabb helyszínt el sem tudnánk képzelni” – kezdte a Daily Starnak a milliárdos Randy.

Cherry hozzátette, hogy tiszteletben tartják a brit királyi család szokásait, és bármikor szívesen várják majd Erzsébetet és Fülöpöt egy csésze teára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?