KOMPOST

Ferenc pápa egy brazil bikinimodell szexi fotóját lájkolta az Instagramon!

A népszerű influencer szerint a egyházfő lényegében megáldotta őt a közösségi médiás interakcióval.

Valószínűleg elvesztette az állását Ferenc pápa közösségi médiás menedzsere, miután a katolikus egyházfő Instagram-fiókja belájkolta Natalia Garibotto brazil bikinimodell egyik szexi fotóját a népszerű képmegosztó alkalmazáson – írja a Russia Today angol nyelvű orosz hírportál.

Ferenc Pápa hivatalos Instagram-oldalának több mint 7 millió, Natalia Gaibotto fiókjának pedig 2,2 millió követője van. A két oldal követőtábora között vélhetően van átfedés, és így fedezhette fel egy közös rajongó a pápa kedvelését a modell fotója alatt. A szokatlan interakcióról több képernyőfotó és videó is készült, de azonnal visszavonták, amit híre ment a dolognak a brazil és az angolszász sajtóban.

A katolikus egyházfő egyébként Natalia egy olyan fotóját kedvelte, amin a modell épp csábos diáklánynak öltözve, harisnyanadrágban és szoknyában pózol a kamerának. „Tudok tanítani neked egy-két dolgot”- olvasható a kép leírásában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ɴᴀᴛᴀ ɢᴀᴛᴀ (@nataagataa) által megosztott bejegyzés

A 27 éves dél-amerikai szépség szerint a pápai kedvelés felér egy áldással. „Így legalább a mennybe jutok” – reagált a történtekre a Twitteren a teltkarcsú modell.

Natalia egyébként, aki üzleti jogból és vállalkozásmenedzsmentből diplomázott a Miami Egyetemen, tavaly azzal került a bulvárlapok címoldalára, hogy őszintén beszélt az influencerkedés minden nyűgéről. Például kitálalt arról, hogy a rajongóitól több száz házassági ajánlatot kap naponta, de vannak, akik egészen fura dolgokat kének tőle. Volt, aki például a használt fürdővizét szerette volna megvenni, ki tudja, milyen céllal.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?