KOMPOST

Ez nagyon kínos: pornótól volt hangos az utca egy üzlet miatt

A korhatáros jeleneteket gyerekek is látták, a felnőttfilmek ugyanis az egyik üzlet kirakatában kilenc órán át folyamatosan mentek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Nyilvános Facebook-bejegyzésben kért bocsánatot az Asics sportruházati cég, amiért kemény pornót vetítettek az egyik márkaboltjuk külső monitorain, a szombatról vasárnapra virradó éjjel, az új-zélandi Aucklandben – írja a BBC.

A japán sportmárka közleménye szerint hackerek fértek hozzá a cég rendszeréhez, de az Asics a szoftver és online biztonsági partnereivel már dolgozik azon, hogy többé ne fordulhasson elő hasonló eset.

A helyi lapok szerint az üzlet kirakatában álló monitorokon kilenc órán keresztül ment pornó, amíg a vasárnap reggeli, tízórai nyitásra érkezők kikapcsolták a képernyőket. Egy szemtanú szerint voltak, akiket sokkolt a látvány, mások csak megálltak és nézték egy darabig a műsort.

Egy férfi, aki a hétéves fiával sétált el az üzlet előtt, teljesen kiborult. Azt mondta, beletelt egy kis időbe, mire felfogta, hogy mit is lát tulajdonképpen, és az után is nehezen hitt a szemének. Felháborítónak tartja, hogy valaki ilyesminek tett ki kisgyerekeket.

címkék:
És ezeket olvastad már?