KOMPOST

Ez durva, 13 éves diákjával bukott le a házas tanárnő, mindenre rávette

A 33 éves tanárnőt szerették a diákjai, mert nagyon közvetlen volt velük és mindig meghallgatta a problémáikat.
  • Szerző: Ripost

A 33 éves Justine Nelson diákja elmondása szerint olyan tanár volt, akit mindenki szeretett, bármit meg tudtak vele beszélni a gyerekek. A 13 éves fiú azonban a bíróságon azt is elmondta, hogy Nelson többször orálisan szexelt vele az iskolában úgy, hogy kulccsal bezárta az osztálytermet. A tanárnőt akkor bocsátották el kaliforniai munkahelyéről, amikor a közösségi médiában feltűntek a meztelen képei is.

A fiú vallomása szerint két hónapig tartott a kapcsolata a nővel, akinek a férje testnevelést tanított az iskolában. A viszony SMS-ekkel kezdődött, Nelson először azt írta a gyereknek, hogy "cukinak" tartja és meg akarja csókolni. A 13 éves fiú sokkot kapott és nem tudta mit tegyen. Később orális szexre is sor került - mondta a kihallgatáson a még most is csak 16 éves áldozat, aki időnként ebédet és pénzt is kapott a tanárjától, sőt, ha a szex miatt késett az óráiról, igazolást is adott neki a nő.

Nelson 2016-ban bukott le, amikor a gyerek egyik fotóján feltűnt a közösségi médiában. A nő ügyvédje szerint azonban a diák szavai megbízhatatlanok, a tárgyalás a jövő héten folytatódik - írja a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?