KOMPOST

Elszólta magát Elvis felesége: a Király mégis életben van?

A rocktörténelem legnagyobb legendája már több mint 40 éve elhunyt, rajongói azonban még mindig reménykednek.
  • Szerző: Ripost

Elvis Presley egykori felesége, Priscilla egy interjúban olyat mondott, ami miatt sokan hiszik: férje csak eljátszotta a halálát. A színésznő kijelentésére természetesen egyből felkapták a fejüket a rajongók, és újabb összeesküvés-elméleteket kezdtek gyártani.

A rock and roll legendát 1977. augusztus 16-án találták holtan gracelandi otthonában. Az akkor 42 éves sztár a fürdőszobában hunyt el. Orvosai szerint halálát gyógyszerei okozták, de a Királyt azóta is rendszeresen látni vélték bizonyos helyeken a rajongók. Sokan úgy gondolják emiatt, hogy a zenész még mindig él és csak eljátszotta a halálát.

Priscilla Presley a 74. születésnapja után beszélt volt férjéről, a felvételen éppen Larry Kinget vezeti körbe gracelandi otthonában a CNN stábja előtt. A videó még 2007-ben készült. Priscilla ebben azt mondta, hogy három tévé van otthon, mert „Elvis imádja a focit”. Az ártatlan kijelentés miatt sokan azt gondolják, hogy a sztár még él, ugyanis felesége jelen időben beszélt róla. A videó most került újra elő, a rajongók pedig ismét elkezdtek reménykedni, hogy Elvis nem halt meg – írja a Daily Star.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?