KOMPOST

Egy perverz férfi rejtett kamerával leste ki felesége barátnőjét zuhanyzás közben, letartóztatták

Az elkövető felesége undorítónak nevezte férje kamerás akcióját és benyújtotta a válókeresetet.
címkék:

A kelet-kínai Csöcsiang tartományban a rendőrség őrizetbe vett egy férfit, aki egy ruhafogasba szerelt rejtett kamerát helyezett el felesége legjobb barátnőjének a fürdőszobájában, hogy zuhanyzás közben ki tudja lesni őt meztelenül – íjra a Daily Star internetes kiadása.

Xiao Ni egy kiadós zuhanyzás után a földön találta a fogast, ami korábban hetekig a falon lógott. Vélhetően a fürdőszobát beterítő forró gőz lazította fel a fogas hátuljára helyezett ragasztócsíkot, ami így a földre hullott. A húszas évei elején járó nő felvette, alaposabban szemügyre vette, majd szó szerint sokkot kapott, amikor rájött, hogy egy rejtett kamera van hátuljába építve.

A rejtett kamerával felszerelt ruhafogas (forrás: Yuhang Police)

Mivel Xiao Ni a legjobb barátnőjével, Xiao Jiával évek óta együtt él egy munkásszálló kis lakásában, ezért először hozzá fordult, hogy tud-e valamit a kamera eredetéről. Jia persze ugyanolyan értetlenül állt a dolog előtt, mint a barátnője, viszont átvillant az agyán, hogy férje, akivel júniusban házasodtak össze, többször is járt egyedül a lakásban a közelmúltban. A lány hazament és ellentmondást nem tűrő stílusban kérte számon kedvesét, aki mintha mi sem lenne természetesebb, azonnal beismerte, hogy ő tette fel a falra a rejtett kamerás fogast.

A barátnők teljesen elszörnyedtek, és azonnal riasztották a hatóságokat. A rendőrség már aznap őrizetbe vette a férfit, a számítástechnikai eszközeit pedig lefoglalták. Mint később kiderült, összesen hét fürdőszobás jelenetet találtak nála különböző adathordozókra lementve.

A hormontúltengéses elkövető miközben felveszik a vallomását. (forrás: Yuhang Police)

A gyanúsítottnak egyébként nem csak egy kőkemény bírósági tárgyalással kell hamarosan szembenézni, hanem egy válással is. Felsége ugyanis, aki undorítónak nevezte párja kamerás leskelődését, beadta ellene a válókeresetet.

címkék:
És ezeket olvastad már?