KOMPOST

Döbbenet a népszerű kávézóban: kamerát szereltek a női mosdóba

Az anyuka a kisfiaival ment a mosdóba, amikor valami nagyon különös dologra figyelt fel. Most aggódik, hogy a kicsiket lefotózták-e.
  • Szerző: Ripost

Teljesen ledöbbent egy nő, amikor egy népszerű kávézólánc mosdójában rejtett kamerát talált. Rengeteg kukkolóképet készíthettek az eszközzel, mire a nő felfedezte.

Bevásárolni ment a Shah család egy essexi plázába. Amikor végeztek, beültek a Costa Caffee egyik egységébe, amelynek Magyarországon is vannak üzletei. Az anya elvitte magával a mosdóba a két kisfiát is, és amíg ők a dolgukat végezték, észrevette, milyen mocskos a kagylók alja. Rögtön elő is vette a telefonját, hogy megörökítse a koszos vécét, amikor egy oda nem illő dolgot fedezett fel.

Egy Instagram-kampányba szerette volna feltölteni a képeket, így ott kérdezte meg, mi az a furcsa dolog a vécében: legnagyobb meglepetésére azt a választ kapta, hogy egy rejtett kamera.

A rendőrség gyakorlatilag azonnal kivonult a helyszínre. Shah hívta ki őket, aki még az intézkedést követően is aggódik, vajon készültek-e illetlen képek a gyerekeiről - írja a Metro.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Rögtön puha mézeskalács
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?