KOMPOST

7 napos szexkísérlet: Minden nap mást vitt ágyba az újságírónő!

Egyáltalán nem bánta meg az egymást követő 7 egyéjszakás kalandot a vállalkozó szellemû nő.

Egy ausztrál hírportál, a news.com.au Nadia Bokody nevű újságírója a közelmúltban hét évnyi házasság után vált el férjétől. A középkorú nő nem esett mély letargiába, sőt, nagykanállal kezdte habzsolni az életet, miután szétváltak szerelmével az útjaik: Nadia úgy döntött, hogy kiélvezi az egyedüllétet és egy héten keresztül minden nap más pasival fekszik le.

A 168 órás szexkalandról végül egy hosszú beszámolót írt, amiben elárulta, hogy egyáltalán nem bánta meg a gyors, egymásutáni partnerváltásokat, igaz a kísérlet végére kicsit elfáradt a sok szexelésben.

Nadia egy régi, Ryan nevű barátját szemelte ki első áldozatnak, akivel már évek óta nem beszéltek. A nő ráírt a rég nem látott ismerősre és elhívta italozni. A villámrandi végül olyan jól sikerült, hogy pár koktél után azonnal szobára mentek egy gyors légyottra. Nadia az élménybeszámolóban leírta, hogy a házasságát követő első szex közben sírva fakadt, mert annyira felszabadultnak érezte magát.

A második férfi Ted volt, akivel a saját bevallása szerint élete orgazmusát élte meg. A harmadik napon Matt következett, akit egy közösségi oldalon vadászott le a falánk nőszemély. A negyedik napra egy azonos nemű partnert választott magának és egy Lisa nevű üzletasszonnyal ment szobára. Ötödik napon egy lelkizős pasi, Charlie következett. A hatodikon pedig Stevvel, a katonával bújt ágyba Nadia.

Az utolsó napon majdnem feladta a szexkalandot az újságíró, mivel megcsömörlött és teljesen kiüresedett az állandó partnerváltásokban. A teljesség kedvéért végül mégis folytatta és egy angol turistát vitt ágyba.

Nadia az élménybeszámolójának a végén úgy fogalmazott, hogy egyáltalán nem bánta meg a hét napig tartó kalandozást, mivel az állandó partnerváltások segítettek elfelejteni a férjét, és ráébresztették arra, hogy rengeteg a szabad pasi van a nagyvilágban. Az újságíró viszont kihangsúlyozta, hogy csak stabil nőknek ajánlja az ilyesfajta búfelejtőt, ugyanis még őt is rendkívül kikezdte lelkileg ez a hét nap.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?