KOMPOST

Beteljesedett a prófécia: hatalmas narancssárga lánggal égő meteorit zuhant egy folyóba

Egy bibliai jóslat beteljesülését vélik felfedezni egy, a földre lezuhant meteorit becsapódásában. Különös esetről számolt be egy hívő férfi.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi történetről számolt be a Lancashire-ben élő 80 éves Peter McDonald. Éppen a kutyáját sétáltatta valamelyik késő este, amikor az égen egy izzó meteorit repült el fölöttük.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Másnap a kíváncsiságtól hajtva elindult, hogy megkeresse a lezuhant kőzetet, mivel hisz abban, hogy az élet a csillagokból származik. Zavartan fedezte fel a nyomok alapján, hogy miután a földbe csapódott, egészen a közeli folyóig jutott el, ahol a vízhez érve három darabra tört. Különösnek tartotta a víz hatását az űrkőzetre, és azt is, hogy nem egyből, a becsapódás pillanatában darabolódott fel.

Fotó: Pixabay

„Amit láttam olyan volt, mint egy lángoló labda, a tűzgömb még hosszú lángcsóvát is húzott maga után. Akkora lehetett, mint egy kis autó és élénk narancssárga lánggal égett. Egy földúton találtam meg a becsapódás nyomát, de a darabjai mind a folyóban szóródtak szét” – állította Peter a Daily Star oldalának, ahol fénykép is látható a meteorit darabokról.

A férfi nem vesztegette az idejét, és a meteorit darabokkal a zsebében meg sem állt a helyi tűzoltóságig, ahol barátjával megvizsgáltatta a sugárzás szintjét. Később a helyieket is kikérdezte, mit láttak az eseményből, de senki nem látott vagy hallott semmit.

A furcsa eset még 1997-ben történt, de a napokban egy Ószövetségből származó próféciával hozta összefüggésbe. A Jelenések könyvének nyolcadik fejezetében említést tesznek arról, hogy az angyalok ledobnak a Földre egy csillagot, aminek a neve Üröm. Említést tesznek arról is, hogy tüzes lánggolyóként érkezik majd, és egy folyóban fog landolni, aminek a vízétől sok ember meghal.

Persze, hogy ennek a történetnek mennyi a valóság alapja, azt mindenki döntse el saját maga.

Részlet az Ószövetség, Jelenések könyvének 8. részéből:

„A harmadik angyal is trombitált, és az égből egy nagy égő csillag hullott le, mint egy lámpás, és ráesett a folyók harmadára és a vizek forrásaira.

A csillag neve pedig Üröm, és ürömmé lett a vizek harmada, és sok ember meghalt a vizektől, mert azok keserűvé váltak.”

 

És ezeket olvastad már?