KOMPOST

Megrázó titkok derültek ki Marilyn Monroe haláláról: vallomást tett a férfi, aki utoljára látta

A szőke szépség tragikus halálát a mai napig rejtélyek övezik.
  • Szerző: Ripost

Minden idők legnagyobb szexszimbólumának tartják Marilyn Monroe-t, akinek a halála még mindig foglalkoztatja a közvéleményt. Egyesek öngyilkosságról beszélnek, mások szerint meggyilkolták, mert túl sok befolyásos ember ágyában megfordult.

Fotó: AFP

Az 1962. augusztus 5-én történt tragédiát most egy egészen más, és meglehetően morbid szemszögből engedi láttatni Allan Abbott temetkezési vállalkozó, akire a 36 évesen gyógyszer-túladagolásban elhunyt filmcsillag, Marilyn Monroe holttestét bízták.

Abbott állítja, nem lehetett ráismerni a színésznőre, szinte sokkolta, hogyan nézett ki a test.

“Amikor eltávolították a takarót, szinte képtelenség volt elhinni, hogy ez volt a teste Marilyn Monroe-nak. Úgy nézett ki, mint egy nagyon átlagos, idősödő asszony, aki elhagyagolta magát. Nyilvánvaló, hogy a halálának körülményei is jelentősen súlyosbították szegénynek a megjelenését, és ezért is volt felismerhetetlen. Az arca tele volt lila foltokkal, bár ez nem meglepő, mert arccal lefelé halt meg, de a nyaka is borzalmasan meg volt duzzadva. Látszott, hogy jó ideje nem szőkíttette a haját, hiszen a természetes hajszíne barna volt és nagyon lenőtt a haja. A lába nem volt borotválva, legalább egy hete, az ajka pedig csúnyán repedezett volt. Szüksége lett volna egy manikűrre és egy pedikűrre is” – sorolta a kiábrándító részleteket a temetkezési vállalkozó.

Abbott még azt is elárulta, hogy bár a színésznő holmija között találtak műmelleket, mégis vattával tömték ki a melltartóját, hogy jobban nézzen ki – írta a Daily Star.

Fotó: AFP

Marilyn Monroe sírja a Los Angeles-i Westwood Village Memorial Park temetőben található. Monroe-t egy mentaszínű Pucci ruhában temették el, amelyet egy korábbi sajtóeseményen is viselt, kezébe pedig pink rózsákból álló csokrot helyeztek. Több zene is felcsendült a ravatalozó előtt, köztük az Over the Rainbow Judy Garlandtól és egy részlet Csajkovszkij VI. szimfóniájából. Volt férje, Joe DiMaggio – korábbi ígéretéhez híven – húsz éven keresztül, egészen 1982-ig minden héten friss rózsákból álló csokrot küldetett a temetőbe Marilyn sírhelyéhez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?