KOMPOST

Meglepő felvételek: meztelenül viháncolt a kamera előtt Michael Jackson

Meztelenül ölelkezett exfeleségével, Lisa Presleyvel Michael Jackson.
  • Szerző: Ripost

Bár már több mint 10 éve halott Michael Jackson, még mindig foglalkoztatja a rajongókat, hogyan is élt egykoron a sztár. Most éppen az igazán bizarra sikerült videóján pörögnek a rajongók.

Mint kiderült, a You Are Not Alone dalához forgatott klip felvételén teljesen meztelenül viháncolt akkori feleségével, Lisa Presleyvel. A páros ölelkezett, nevetgélt még a felvétel szünetében is, bár még egy csók sem csattant el közöttük, a szexről pedig sosem volt szó a kapcsolatuk során.

Lisa Marie Presley és a világsztár 1994-1996 között volt házas. Többen tudni vélik, hogy házasságuk nem volt más, mint reklámfogás, ugyanis ekkor vádolták meg az énekest először azzal, hogy gyerekeket molesztált.

Jacko életrajzírója, Joe Borsboom beszélgetett erről az időszakról Elvis lányával, aki azt mondta, Michael Jacksonnak minden vágya volt, hogy az ő gyerekei legyenek a Király unokái. És Lisa kapcsolatuk elején még el is hitte, hogy ez valóban lehetséges lesz. Mivel azonban sosem feküdtek le egymással, de még csak együtt sem aludtak, Lisa sem akart már gyereket szülni a sztárnak.

Lisa Marie ugyanakkor egy interjújában azt állította, igenis vad szexuális életük volt az énekessel, aki mindig énekelt és sikoltozott az orgazmusa előtt.

 

És ezeket olvastad már?