KOMPOST

Megdöbbentő titok derült ki Elvis temetéséről: de akkor mi volt a koporsóban?

Nem Elvis teste volt a temetésén megmutatott koporsóban.
  • Szerző: Ripost

A rajongók egyszerűen képtelenek belenyugodni, hogy kedvencük már nem él. Most egy megdöbbentő felvétel látott napvilágot, az összeesküvő-elméletek gyártói pedig biztosak benne: nem Elvis feküdt a koporsóban a ravatalán.

Ez a teória korábban is szárnyra kapott, korabeli fotókon ugyanis "izzadságcseppeket" lehetett kivenni a koporsóban fekvő Király arcán. Ami egy halottnál igazán szokatlan... A rajongók szerint ez csak azt bizonyítja, hogy egy viaszbábut tettek a test helyére.

Ezt támasztja alá a most előkerült hangfelvétel is, amelyen egy férfi - egyesek szerint maga Elvis - azt magyarázza, hogy a koporsóban nem az énekes feküdt.

"Volt egy közeli barátom, aki Los Angelesben dolgozott. Megkértem, hogy készítsen rólam egy viaszhasonmást. Õ volt akkor a legjobb a szakmában. Azt kértem, a szemem legyen csukva, tudod, mintha csak aludnék" - hallatszik a férfi beszéde.

Bár a felvételen valószínűleg csak egy imitátor hallatszik, sokan mégis elhitték, hogy valóban Elvis beszél és még mindig él.

Ha ez valóban igaz lenne, akkor Elvis most 84 éves lenne. A hivatalos állásfoglalás szerint azonban a rock 'n' roll királya 1977 augusztusában életét vesztette.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?