KOMPOST

„Még nem késő szexelni vele” – a gyászoló rokonok szeme láttára rámászott a halott nőre

A férfi azt mondta, mindig is kívánta a nőt, de életében nem kaphatta meg.
  • Szerző: Ripost

Sokkot kaptak a gyászolók, amikor egy 49 éves férfi rámászott a húszévesen elhunyt nő holttestére és úgy csinált, mintha szexelne vele. A zimbabwei férfi ellen hullagyalázás vádjával indítottak eljárást.

Az esetről szóló rendőrségi jelentés szerint az újév napján elhunyt Melisa Mazhindu holtteste a családja otthonában volt, ahol anyja és még két nő gyászolta, amikor megjelent Big Sipiliano és egyik barátja.

A két férfi a szemtanúk elmondása lehuppant a kanapéra, miközben sört ittak és cigiztek, majd a vádlott felállt és közölte, hogy évek óta kívánta az elhunytat, de soha nem volt lehetősége lefeküdni vele. Ezután a gyászoló anya előtt kijelentette, hogy

felizgult, és bár vágyai tárgya ugyan elhunyt, még nem késő lefeküdni vele, van rá ideje, mielőtt eltemetik.

Ekkor odament a holttesthez, lehúzta róla a fehér halotti leplet, majd felöltözve ráfeküdt, és szexet imitáló mozdulatokat kezdett el csinálni, miközben barátja megakadályozta, hogy a szobában lévő nők közbelépjenek. A férfit végül az anya segélykiáltásaira reagáló emberek szedték le a holttestről, kidobták őt és barátját a házból, majd értesítették a rendőrséget.

Sipiliano tárgyalását februárban kezdik meg, és a beszámolók szerint akár öt évig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik a halott testének meggyalázása miatt.

(via)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?