KOMPOST

„Olyan volt, mintha Darth Vader lélegezne” – Kísérteties hangokat lehetett hallani világszerte

Több országból is érkezett beszámoló arról, hogy az elmúlt időszakban kísérteties hangokat hallottak az emberek a földből.
  • Szerző: Ripost

Kísérteties hangok sújtják San Diego városát! A tudósok is képtelenek megmagyarázni ezeknek a hangoknak az eredetét – írja a Daily Star.

A helyiek a talaj furcsa remegéséről számoltak be, melyeket dübörgő hangok kísértek. Az Egyesült Államok Geológiai Szolgálata azonban nem számolt be földrengésekről vagy egyéb szeizmikus tevékenységekről a környéken.

Fotó: Pixabay

Hasonló hangokat jelentettek több országból is: Mexikóban, Szlovákiában, Olaszországban, Brazíliában és Argentínában is hallották a titokzatos dübörgést.

A coloradói Lakewoodban például egy furcsa, rikító hangot hallottak a helyiek. Egy férfi úgy írta le, hogy olyan volt, „mint egy vonat egy éles kanyarban, vagy trombitaszó. Pozsonyban viszont Darth Vader lélegzéséhez hasonlították...

David Deming, geológiai tudós azóta is vizsgálja az esetet. Eddig arra derült fény, hogy a jelenség középpontja az Egyesült Királyságban van. Úgy gondolják, hogyez egy légköri jelenség, nem szeizmikus tevékenységből származnak a megmagyarázhatatlan hangok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?