KOMPOST

„Egy hét alatt három embert raboltak el az idegenek” – furcsa dolgok történnek ebben a városban

Egy nem mindennapi tábla hívja fel a figyelmet arra, hogy hány embert raboltak el az idegenek a nyugat-midlandi Sedgley-ben.
  • Szerző: Ripost

Óriási rejtély övezi azt a táblát, amit a nyugat-midlandi Sedgley-ben állítottak fel az erdőben. A tábla szövege szerint az elmúlt héten három embert is elraboltak az idegenek és senki sem állította meg őket – írja a Daily Star.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ufó-hívők úgy gondolják, hogy ez a kisváros áll az idegen tevékenységek középpontjában az Egyesült Királyságban. Az elmúlt években több tucat ufó-észlelésről számoltak be a környéken, és olyan weboldalakat hoztak létre, amelyek segítségével tudják ezeket naplózni.

Az amerikai haditengerészet hajója furcsa felvételeket készített / Képünk csak illusztráció!

Furcsa dolgok történnek a kisvárosban / Képünk csak illusztráció!
Fotó: Pixabay

Az egyik szemtanú, Lisa éppen a kertjében volt Solihullban, amikor narancssárgán pislákoló labdát látott az égen. Azt mondta, túl gyorsan mozgott ahhoz, hogy repülőgép legyen, biztos volt abban, hogy az objektum egy másik bolygóról érkezhetett. Ám nem ő volt az egyetlen, aki furcsa jelenséget tapasztalt.

Adam, amatőr csillagász éppen a Jupitert figyelte, mikor hirtelen fehér fény repült át az égen olyan sebességgel, amilyet még soha nem látott egyetlen ember által készített technikában sem. Bevallása szerint nem lehetett meteor, ugyanis ahhoz túl fényes volt és alacsonyan szállt.

A lap megkeresett egy tanácsost, aki szerint Nyugat-Midlandsben határozottan zajlik valami, ami megmagyarázhatatlan, ám ezt soha senki nem rögzítené nyilvántartásba.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?