KOMPOST

Hoppá: 15 éves diákjával csalta férjét egy tanárnő

A háromgyerekes édesanya nem volt tekintettel családjára. Férje azonban a történtek fényében is kitart mellette.
  • Szerző: Ripost

Egy iskolai sportnapon szemelte ki magának fiatalkorú diákját egy tanárnő, aki ezután követni és kémkedni kezdett utána. Snapchaten is megkereste a tanulót, majd félmeztelen fotóival és kacér üzeneteivel kezdte bombázni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül a 35 éves Kandice Barber egy mezőre csábította a tinédzsert, ahol egy szénabála mögött nyakon csókolta és közösült vele.

A házas nő férje, Daniel Barber a történtek napvilágra kerülése után sem neheztelt a párosra. Sőt mikor a bíróságon öt év börtönbüntetésre ítélték feleségét, egy bátorító üzenettel és egy Supermanes pólóval vigasztalta:Teljes szívemből szeretlek, légy bátor.”

A háromgyerekes anyát ügyvédje azzal próbálta sikertelenül kimagyarázni szorult helyzetéből, hogy az ominózus napon túl elfoglalt volt ahhoz, hogy lefeküdjön a diákjával.

Az eset egyébként azután derült ki, hogy Barber erotikus fényképei elterjedtek az iskolában, végül pedig már az igazgatóig is eljutottak.

Egyébként a családanyát korábban már egyszer elítélték amiatt, hogy az említett diáknak félpucér képeket küldött. Többek között egy olyat, amin az ágyon fekszik szexjátékokkal körülvéve. Bár akkor még pénzbüntetéssel megúszta a 15 éves fiú megrontását.

És ezeket olvastad már?