KOMPOST

Hátborzongató: kiderült, mi van a halál után

Egy visszatérő elmesélte, mit tapasztalt és látott, miután meghalt.
  • Szerző: Ripost

Angol szakértők hat „visszatérőt” kérdeztek meg, akik biológiai értelemben meghaltak pár percre egy-egy betegség vagy baleset következtében, hogy vajon mi vár ránk az utolsó lélegzetvétel után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Kinyitottam a szemem és ott volt a testvérem mellettem. Ez furcsa volt, mert a tesóm évekkel korábban túladagolásban meghalt” – állította egy férfi, aki egy motorbaleset következtében került a klinikai halál állapotába és látta szeretett fivére szellemét.

Többek éltek át spirituális élményeket a túlvilág kapujában. Erről mesélt egy hölgy is, aki egy igazán békés helyként írta le a másvilágot.

„Egy kertben találtam magam. Nem voltak virágok, csupán gyönyörű fű, egy körhinta, rajta két gyerekkel: egy fiúval és egy lánnyal” – állította.

Mások szerint azonban addig kell élveznünk létünket, amíg nem üt az utolsó óránk, mert utána bizony már nem lesz mit nézegetnünk.

„Nem volt ott semmi, csak sötétség! Tényleg semmi nem történt” – mondta egy motorbalesetből felépült férfi, aki ugyancsak meghalt pár pillanatra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?