KOMPOST

Harmadik típusú találkozás Mexikóban, husánggal várták a földönkívülit

A mexikóiak kedvenc ufós weblapja a misterio.tv különös videót kapott nemrégiben a facebookon keresztül. Ezen egy harmadik típusú találkozás szemtanúi lehetünk...
címkék:
  • Szerző: Kompost

A videóval kapcsolatban csak annyi derült ki, hogy szeptember 20-án rögzítették este 20.30-kor, Mexikóban, valahol Acapulco környékén. A helyszín egy vidéki hacienda (farm), ahol csirkék szaladgálnak az udvaron és egy fészerszerűség alatt fiatalok beszélgetnek. Ahogy a kamera a környéket pásztázza, egyszer csak felbukkan rajta egy földönkívüli lény, amint az embereket figyeli.

A következő percben már azt láthatjuk, amint a lény éppen távozik és eltűnik a növényzet között. A fészerben ücsörgők is észlelik a fura látogatót és rohanva erednek a nyomába, jókora husángokkal a kezükben...

A „döbbenetes” videót ide kattintva nézheted meg!

Az idegen entitás biológiai felépítése, összhangban áll a tipikus „kicsi szürke” idegenékkel, kétlábú, kicsi izomtömeggel, nincs látható ruházata, a feje sokkal nagyobb az emberénél, hosszú karjai vannak és ​​feltűnően nagy szemei.

A videó közzététele után a mexikói ufóvadászok sok jelentést kaptak egy hasonló lény felbukkanásáról Mexikó különféle pontjain.

Egyelőre nem akarnak véleményt alkotni a videó hitelességéről, de szerintük aligha elképzelhető, hogy valaki nyilvánvaló cél nélkül hamisítson egy ilyen felvételt.

Forrás: napiufo.hu

címkék:
És ezeket olvastad már?