KOMPOST

Elsápadt a férfi, mikor meglátta, mi élt a fülében napokig

Bár fájdalmai nem voltak, nagyon zavarta, hogy nem hall rendesen. Aztán kiderült, mi okozta a panaszokat...
  • Szerző: Ripost

Egy Reddit-felhasználó nemrég arról számolt be, hogy napokon keresztül szinte egyáltalán nem hallott, és ezért már aludni sem igazán tudott. Bár először azt hitte, hogy csak a hallójáratában felgyülemlett fülzsír okozza a problémáit, végül ő maga is kis híján sokkot kapott, amikor napokkal később sikerült végre megszabadítania magát a kínzó tüneteitől.

Kiderült ugyanis, hogy a férfinek közel egy hétig egy döglött moly volt a fülében.

Az internetező néhány napja az éjszaka közepén arra ébredt, hogy valami nem stimmel a bal fülével és bár fájdalmai egyáltalán nem voltak, pár másodpercenként éles kaparást hallott. Ezért egy kis olívaolajjal és egy fülébe dugott vattapamaccsal próbálta orvosolni panaszait, ám ettől a kaparás nem szűnt meg, csak állítása szerint ketyegéssé szelídült. A következő reggelre a furcsa zajt ugyan már nem hallotta, de a hallójárata még mindig el volt dugulva, így pár napig próbálta kipiszkálni fülét, és végül mindent bevetetett, hogy sikerrel járjon. Az eredmény azonban eléggé letaglózta.

„Össze-vissza tuszkoltam a fülemet a fültisztítóval, amíg végül sikerült megszüntetnem a dugulást. Akkor láttam, hogy nem fülzsír okozta a problémát, hanem egy aprócska moly. Ez a kis lény valahogy belemászott a fülembe hajnal kettőkor, felébresztett és mivel a fülemet bedugtam egy vattapamaccsal, kimászni már nem tudott. Még mindig próbálom feldolgozni, hogy egy fél hetet egy döglött mollyal a fülemben éltem”.

A férfi egy következő bejegyzésében meg is mutatta a betolakodót. Persze a kommentelők a nyugtatás helyett azt írták a pórul járt pasasnak, hogy lehetséges, hogy az állat már petéket rakott fülében, így a következő hetekben azért még figyeljen oda a hallójáratára – írta a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?