KOMPOST

Egy Playboy-modellért hagyta el a feleségét: tanítani kellene, ahogy az asszony bosszút állt

A férfinak jószerével semmije sem maradt. Azt nem tudni, a modell barátnője így is kitart-e mellette...
  • Szerző: Ripost

Pórul járt a vagyonos Richard Rothshild, aki 2005-ben vette feleségül Charmaine de Souzat, majd négy éve el is váltak. Két gyermekük van, és egy sikeres telekommunikációs vállalatot működtetnek Londonban, ám a bosszús nő megtudta, hogy exférje egy Playboy-modell miatt hagyta el, ezért kiforgatta vagyonából.

A házaspár még együtt vásárolt egy lakást Miamiban, aminek az értéke közel 600 millió forintnak felel meg. Ebben a lakásban maradt Richard és újdonsült barátnője Sherra Michaelle-vel, ám később pakolniuk kellett: a bíróság ugyanis a volt feleségnek ítélte a házat.

Happily quarantined with the love of my life. Day 50 of our indoor vacation today. @rich.rothschild . . . . . Late post @joelfloraphoto #travel #together #sandbar #fiji #richinlove

Ugyanis a hosszú ideje folyó válóper végén a bíró, Justice Cohen vagyonmegosztást rendelt el, és 46 éves Souzának ítélte oda az általuk kezelt üzletet, plusz készpénzt és ingatlanokat, köztük a Miamiban található lakást.

Richard Rothsildnak így szinte semmije sem maradt, főleg, miután 300 ezert fontot (118 millió Ft) meghaladó összeget költött a válásra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?