KOMPOST

Döbbenet: lefűrészelte a kezét egy nő, hogy megkapja a biztosítást

A hihetetlen tervben segítségére volt a párja és annak apja is.
  • Szerző: Ripost

Két év börtönre ítéltek egy nőt Szlovéniában, miután kiderült, a saját kezét fűrészelte le azért, hogy pénzt kapjon a biztosítótól – írja a Paraméter.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123RF

A bíróság kimondta, hogy a most 22 éves Julija Adlesic egy körfűrésszel csonkította meg a saját bal karját a csuklójánál két éve. Mindezért 925 ezer fontos, közel egymillió eurós kártérítést remélt. A kivitelezésben a szerelme és annak apja is segített: amikor a nőt a szülei bevitték a kórházba, ők intézték, hogy „otthon felejtsék„ a levágott testrészt, hogy ne lehessen visszavarrni. Az ügy tárgyalása során a nő végig az ártatlanságát bizonygatta, kijelentette, csak ő tudja, hogy történt a dolog pontosan.

„Senki nem akar nyomorék lenni. Alig húsz évesen elvesztettem a kezem, romba dőlt a fiatalságom!” – mondta hiába, ugyanis kiderült, hazudik.

A nő több biztosítótársasággal is szerződésben állt, így mindegyiktől számított pénzre, ráadásul barátjának az incidens előtt több internetes keresése is a műkezekhez kapcsolódott.

A nő párja három évet kapott, az ő apja egy év felfüggesztettet. A hatóságok a helyszínelés során megtalálták a levágott részt, amit végül így sikerült visszavarrni a nő karjára.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?