BIZARR

Váratlan fordulat: Őrület, mi derült ki, miután a rendőrség lebuktatta a japán bugyitolvajt

Egészen bizarr esetet tárt a nyilvánosság elé a japán rendőrség. A szigetországban jócskán akad bugyilopási ügy, ám ezúttal több furcsaság is volt a történetben...
címkék:
  • Szerző:

Nem először fordul elő, hogy Japánban bugyitolvaj áll a törvény elé; valamiért ezek az ügyek igencsak gyakoriak a szigetországban. Olyannyira, hogy legtöbbször nem is lesz hír belőlük; ám ezúttal egy igencsak pikáns eset került a nyilvánosság elé. Többnyire magányos férfiak szoktak lenni az elkövetők, akik szexi, csinos nők tangáira utaznak: szárítón kinthagyott fehérneműk szoktak áldozatul esni, ritka esetben a perverz elkövető a betöréstől se riad vissza. Ám olyanról még nem hallottunk, hogy a bugyitolvaj társsal dolgozott volna; de ez még mindig nem a legnagyobb furcsaság a bizarr ügyben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123 RF

A rendőrségi közlemény szerint a bugyitolvaj tettestársa ugyanis egy nő volt. Múlt héten kattant a bilincs Koki Mori kezén, aki a gyanú szerint Nagoyában több, mint 34 női bugyit tulajdonított el egy betörés során. A 25 éves férfi bűntársa egy, a húszas éveiben álló nő volt, akit a rendőrség szintén letartóztatott. De akadt még egy furcsaság az ügyben: a fiatal pár egy egyedül élő, 37 éves férfi házából lopta el a töméntelen mennyiségű bugyit. Sokakban felmerült a kérdés, vajon az áldozatnál miért lapult ennyi szexi bugyi; elképzelhető, hogy a szeretőjének szánta őket, vagy a női vendégeinek; mindenesetre az egyelőre tisztázatlan, hogy a bugyitolvaj pár vajon a bugyikra utazott-e, vagy betörés közben megtetszettek nekik. A rendőrség házkutatást is tartott a párnál, és 170 lopott holmit találtak náluk; így valószínűbb, hogy csak megtetszettek nekik a pikáns fehérneműk. A bugyikat egyébként a hatóság visszajuttatja majd a jogos tulajdonosnak, vagyis a magányos férfinak; persze csak akkor, ha már nincs szükség rájuk, mint bizonyítékra.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?