KOMPOST

Örökre a bőrén viseli a koronavírust a férfi – ha akarná, sem tudná elfelejteni

Már mindenki a pandémia végét várja és azt szeretné, ha csak egy rossz emlék lenne a koronavírus. Egy nagyváradi férfi bőrén például örökre nyoma marad a Covid-19-nek.
  • Szerző: Ripost

Örökre a bőrén viseli a koronavírust a nagyváradi Trif Oliver. A férfi ugyanis egy tetoválás formájában örökítette meg a pandémiás időszakot. Magára varratta a Covid-19 feliratot egy gázálarc társaságában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Egy hónappal ezelőtt csináltattam, amikor úgy döntöttem, hogy beoltatom magam” – mondta az Ebihoreanul portálnak a férfi.

A tetoválásról készült fotók ide kattintva tekinthetőek meg!

 

A férfi a lapnak azt is elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy a bőrén viseli a koronavírust.

„Mindannyian nehéz időszakot éltünk meg. Mi emberek és a gazdaság is. Túléltem és beoltatom magam. Szerettem volna ennek az időszaknak emléket állítani.”

A férfi több mint 50 tetoválást visel a testén. Az élete nagy jelentőségű eseményeit mind megörökítette így. A legnagyobb a 10 évvel ezelőtt elhunyt édesanyja emlékére készült tetoválás.

bőrén viseli a koronavírust

A kép illusztráció (Fotó: Pixabay.com)

Oliver csütörtökön kapta meg az első adag Pfizer-vakcinát. Abba a karjába kérte, amelyiket a tetoválás díszíti. Amikor az oltóponton az orvosok és nővérek meglátták a tetoválást a karján, nagyon meglepődtek.

A parkolóban kialakított oltóponton sok ember odament a férfihoz és pózoltak vele oltás után.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?