BIZARR

Vérfagyasztó jelenetet videóztak éjszaka az autópályán...

Az éjszaka közepén egy elhagyott autópálya mentén forgattak egy motoros videót a fiatalok, amikor olyasmi történt, amitől kis híján a frászt kapták...
  • Szerző: P. B.

Sokkoló felvétel került fel nemrég a közösségi oldalakra. A kísérteties klipet Malajziában forgatták, és azonnal feltöltötték a közösségi médiára, ahol mindössze 24 óra alatt 13 ezer lájkot kapott és több mint 1,5 millióan nézték meg.

Egy elhagyott autópályán filmezték egymást a maláj fiatalok az éjszaka közepén. Egy gyorsulási videót akartak csinálni, amikor a szomszédos sávban elhúzott mellettük egy magányos motor. Csakhogy a felvétel tanúsága szerint nem ült rajta senki. A motor teljesen magától suhant el mellettük... Rögtön fantom motorosról kezdtek pusmogni, hiszen a malajziai autópálya azon szakaszán többen is életüket vesztették már motoros gyorsulási versenyek következtében.

A hátborzongató videót ide kattintva nézheted meg!

Persze a közösségi médián elképesztő kommentáradat indult meg. Többen úgy vélekedtek, hogy egy halott motoros tért vissza a túlvilágról, hogy figyelmeztesse a fiatalokat, a gyorsulás nem játék, főleg sisak nélkül.

Mások viszont azt nézték, hogy mi lehet az átverés az egészben. Leginkább arra tippeltek, hogy a motoros lecsúszott a jármű másik oldalára, amikor látta, hogy videóznak. Így akarta a srácokra ráhozni a szívbajt. Esetleg méterekkel korábban leesett és a motor valóban sofőr nélkül gurult még pár métert...

Forrás: mirror.co.uk

És ezeket olvastad már?