BIZARR

Megdöbbentő ok miatt álltak UFÓ-körbe a domboldalon a birkák

A titokzatos UFÓ-kör a kilencvenes években főképpen gabonatáblákban jelent meg; hogy birkák álljanak ilyen alakzatban, arra nem volt még példa. Nem csoda, hogy sokkot kapott az arra járó férfi, aki le is fotózta a hátborzongató jelenséget...
címkék:
  • Szerző:

Félelmetes UFÓ-kör tárult egy kerékpározó férfi szeme elé, ahogy a dél-angliai lankákon haladt: több száz bárány állt misztikus alakzatban, tökéletes körben, teljes, néma csendben. A ’90-es években Angliában is rengeteg UFÓ-kör jelent meg a gabonatáblákban, a férfi erre tudott gondolni, amikor a szeme elé tárult a látvány; és egyre azon töprengett, vajon miféle földön túli erő babonázhatta meg így a birkákat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Christopher Hogg nem tudta hova tenni a látványt: a birkák általában hangosak, most azonban teljes révületben ácsorogtak egy óriási körben, olyan alakzatban, mint egy repülő csészealj. Fel is nézett az égre, vajon nem-e egy idegen űrhajó lebeg a jószágok felett – de nem látott semmit. A férfi készített néhány fényképet, majd hazatekert; de a java csak aztán jött, amikor a fia feltöltötte a fotót az internetre. Ugyanis a hozzászólók olyan félelmetes elméleteket írtak a képek alá, amikhez képes az UFÓ-k a fasorban sincsenek.

Fotó: Pixabay.com

A Dél-angliai East Sussex környéke telis-tele van misztikus kőalakzatokkal, az ősi kövek eredetéről csak mítoszok, helyi mesék szólnak – melyekben sokszor esik szó titokzatos birkanyájakról, amik túlélik a pásztoruk rejtélyes halálát, és magányosan vándorolnak. Mások szerint a Chris fotóján szereplő birkák a Ley vonalakat érezhették. Egy elmélet szerint ezek az energiavonalak keresztül-kasul átszövik a Föld bolygót, és fontos helyeken egymásba futnak. Ezek a szent helyek a Druidák szerint gyógyhatással bírtak; könnyen lehet, hogy a birkák is egy ilyen felett álltak meg.

Fotó: Pixabay.com

Akadt aztán egy farmer, aki adott egy sokkal egyszerűbb magyarázatot. A modern birkatartásban sokszor a nyájat a mezőn is etetik szemes takarmánnyal, méghozzá úgy, hogy a juhász kistraktorral vontat maga után egy birkaetető berendezést, ami grammra pontosan adagolja a gabonát. Ezt pedig, mint a lenti videón is látható, gyakran kör alakot leírva alkalmazzák; így a birkák nem valami idegen vagy ősi erőtől megszállva ácsoroghattak a domboldalon, hanem falatoztak éppen.

A bizarr körben álló birkanyájról készült fotókat itt nézheted meg.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?