BIZARR

Szörnyű dolog történt munka közben a bébiszitterrel, sokkos állapotban rohant ki a házból

Hátborzongató videóját már több mint 10 milliószor látták.
  • Szerző: Doris

Az amerikai Holly Armstrong imádta a gyerekeket, ezért nem is volt kérdés számára, hogy bébiszitterként helyezkedik el. Augusztus 2-án viszont valami olyat tapasztalt, ami egy életre elvette a kedvét a dologtól.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TikTok

Egy házaspár gyerekére vigyázott egy hétvégén keresztül, ám egyik nap furcsa érzés kerítette a hatalmába az emeleten, mintha ha valami motoszkálást hallott volna a szekrényből, ahol a család kislánya a játékait tartottaírja a Daily Star.

A lány félelme sajnos beigazolódott. Amint kinyitotta az ajtót, azzal szembesült, hogy a gyerek kedvenc babája önálló életre kelt és épp igyekszik lefelé a polcról. Hátborzongató!

@hollyarmstrong20And for that reason... I’m out✌? ##haunted ##ghosts ##spooky ##wtf ##foryoupage ##fyp ##prayforme♬ original sound – hollyarmstrong20

A bébiszitter halálra rémülten ott hagyott csapot-papot, kimenekült a házból, csak később magyarázta el a szülőknek, hogy mi történt.

„A család azt ígérte, hogy kivizsgálják a dolgot, de én még mindig sokkos állapotban vagyok” – fogalmazott a lány, aki a TikTokra is feltöltötte a rémisztő jelenetet.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?