BIZARR

Szabadulna szellemekkel teli újbudai lakásától a filmrendező

Paranormális jelenségek történnek, szellemek jelennek meg Kaló B. Péter filmrendező újbudai lakásában, írja a Bors. Az ott élők közül többeknek is pszichés problémájuk volt, most épp a jelenlegi albérlők menekülnének onnan. Péter pedig eladná a lakást valakinek, akit érdekelnek a túlvilági történések.
  • Szerző: Ripost

Megmagyarázhatatlan dolgok történnek abban a lakásban, ahol Kaló B. Péter a gyermekkorát töltötte. A rendező nagyszülei még 54 évvel ezelőtt költöztek egy újbudai lakásba, ahol akárki lakott, paranormális jelenségeket tapasztalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Harminc éve édesanyám testvérének pszichés problémái alakultak ki. Egyik napról a másikra mintha megszállta volna valami, kitalálta, hogy ő Gobbi Hilda lánya, nem akart élni, és le akart ugrani az erkélyről” – mesélte a Borsnak Péter.

Fotó: Pixabay

Ám nem ő volt az egyetlen, akinek furcsa élményei voltak a hatvan négyzetméteres lakásban.

„Én tízéves voltam, amikor fürdés közben a falon megjelent három-négy ugráló lovas futár árnyéka” – vallotta be Péter. – „A fürdőszobán nem volt ablak, szó sem lehetett arról, hogy a kívülről bevetődő fény okozná a jelenséget. Halálra rémültem, sikoltoztam, de mire bejöttek a nagyszüleim, ezek eltűntek.”

A sor azonban itt nem ért véget: Péter nagymamája nem sokkal a nagyapja halála után egy világító fehér gömböt látott a lakás ablakából – fényes nappal! A lakást már évek óta kiadják, a lakók azonban nem sokáig maradnak meg benne. A mostani albérlőknek is pszichés zavaraik lettek, ezért kihívtak egy radiesztéziás szakembert.

„Több olyan pontot mért be, ahol állítása szerint nem lehet létezni, ezért minél előbb távozni akart. Most keresek egy olyan embert, aki tudna megoldást ezekre, és egy olyan vevőt is, akit érdekelnek a paranormális jelenségek, ezért lakna egy ilyen lakásban” – fejtegette a Péter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?