BIZARR

Sötét jövő: Borzasztó, mit jósol 2019-re a legendás vak látnok

Baba Vanga már az Iszlám Állam rémtetteit is előre látta, így nem kizárt, hogy 2019-es jóslata hallatán Putyin elsápadna a rémülettől.
címkék:
  • Szerző: Doris

A 22 éve el­hunyt, vak bol­gár lát­nok­asszony már éle­té­ben le­gen­dá­nak szá­mí­tott. Az 51. év­szá­za­dig jó­solta meg előre az em­be­ri­ség sor­sát, többek között az ISIS rémtetteit, vagy épp a csernobili katasztrófát is előre látta.

És hogy mit ígér 2019-re a balkáni Nostradamusként is emlegetett Baba Vanga? Nos, semmi jót. Vlagyimir Putyin számára legalábbis biztosan nem - írja a Mirror.

A látnok szerint az orosz elnök ellen egy merényletet követnek majd el, a gyilkossági kísérletet ráadásul a saját biztonsági emberei eszelik ki. Arra azonban nem tért ki a jósnő, hogy a politikus életét veszti-e a támadásban. Oroszországnak egyébként nem csak ezért jósolt sötét jövőt a legendás látnok. Előrejelzése szerint egy meteorit fog becsapódni az ország területére, ám az, hogy ez melyik hónapban fog bekövetkezni, egyelőre talány.

Vanga egy, a 2004-eshez hasonló óriási, pusztító cunamit is vizionál, ami Ázsia térségét sújtja majd.

Bár ezeket a meglehetősen rémisztő jóslatokat nem lehet készpénznek venni, a tendencia azt mutatja, hogy a vak látnok vízióinak többsége a történelem során tényleg valóra vált. A bolgár asszony egyébként állítólag azután kapta különleges képességét, hogy gyerekkorában rejtélyes körülmények között elveszítette a látását egy tornádó miatt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?