BIZARR

Sokkot kapott Laura, szörnyű, mit fedezett fel a fiáról készült képen

A hátborzongató titkot rejtő fotó egy kirándulás közben készült. Amióta a kétgyermekes anyuka rápillantott, aludni sem tud.
  • Szerző: Doris

A kétgyermekes Laura Watson egy remek napot töltött a közeli erdőben 15 éves lányával és 9 éves fiával, Byrinnel. A családot a gyerekek unokaöccse, Jack is elkísérte.

A csapat épp fára mászott, amikor Laura egy vidám hangulatú családi fotót készített róluk. Ám amikor hazaérve megnézte a képet, elborzadt. Levegőt is alig kapott a rémülettől.

Közvetlenül Byrin bal válla mögött ugyanis egy kísértetiesen sápadt kisfiú arca tűnt fel, aki a valóságban ott sem volt az erdőben! Bár Laura eddig csak nevetett a kísértethistóriákon, és soha nem hitt a paranormális jelenségekben, most biztos benne, hogy szellemet látott. Csak azt reméli, hogy az árnyalak nem követte őket hazáig...

"Se én, se a lányom nem tudtunk aludni az eset után. A férjem éjszakai műszakban dolgozik, egyedül vagyunk. Rettegtünk. Szerencse, hogy sokan a Facebookon keresztül küldenek nekünk imát és sok erőt. Reméljük, használ" - suttogta sápadtan Laura a Mirrornak.

"Biztos, hogy senki nem volt a fiam háta mögött, akkor észrevettük volna. Sokan azzal vádolnak, hogy manipuláltam a képet, de ez nem igaz" - tette hozzá.

De vajon mi az igazság?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?